OM DITT BRYLLUP LESERNES BRYLLUP BRUDEKJOLER

FIN HUD TIL BRYLLUPET

Da jeg giftet meg i august hadde jeg store planer om å ta dagene før bryllupet med ro og bare slappe av og nyte tiden før den store dagen. Som flere andre sikkert har opplevd ble det allikevel en god del stress helt frem til bryllupsmorgen. Jeg fikk aldri tid til å ta den peelingen, ansiktsmasken, skrubben og alt det andre jeg hadde sett for meg at jeg skulle gjøre. Skulle jeg gjort noe anderledes så ville jeg tatt en tur til en hudpleiesalong en av dagene før bryllupet. Jeg hadde helt glemt hvor behagelig, avslappende og deilig det er å bli dullet med og bare få slappe av.

I dag har jeg vært så heldig å få lov til å teste en Carita-behandling. Behandlingen innebar både rens, massasje, peeling, dyprens og lys- og ultralydterapi. Behandlingen varte 1 time og 45 minutter, og etterlot huden min silkemyk. I tillegg brukte de strøm til å redusere små linjer i huden min. Det var en anderledes opplevelse, men jeg ble utrolig imponert over resultatet. Etter behandlingen var huden min stram og fin og alle de fine, små tørrhetslinjene min hadde forduftet.

Dette er en behandling som er super å ta et par dager før bryllupet. Du får en naturlig og fin glød til den store dagen, ikke bare i ansiktet men også på brystet. Behandlingen skal også løfte ansiktskonturen og sette musklene i ansiktet på "plass".

Skal du gifte deg anbefaler jeg deg å sette av litt tid til egenpleie, enten det er hjemme på badet eller i en salong.... Én kommentar

Nina

03.11.2013 kl.15:00

Hva er prisen på en slik behandling og hvor kan man få den?

Skriv en ny kommentarRedaktør Charlotte Morits

Her kan du følge min hverdag i magasinet og få masse inspirasjon til ditt bryllup!

Følg oss på Instagram: @dittbryllup+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits