OM DITT BRYLLUP LESERNES BRYLLUP BRUDEKJOLER

ENKELT OG ELEGANT HÅR TIL BRYLLUPET

I dag har jeg vært så heldig å bli stylet av stjernestylist Gregory på The Blow Dry Bar. Gregory ga meg tips og råd til hvordan man enkelt kan gjøre en fin føn på sitt eget hår. Perfekt til deg som skal være forlover eller gjest i et bryllup!

Vi startet med å gjøre en klassisk, enkel og elegant føn som er perfekt til bryllup, uten at man overgår brudens look.1. Vask håret og påfør et varmebeskyttende produkt og en mousse som gir volum, før du føner håret nesten helt tørt. La det være litt fuktig.

2. Del så håret inn fire seksjoner slik at det blir lettere å jobbe med.3. Begynn med håret bak på hodet. Del seksjonen inn i fire mindre seksjoner. Lag en skill på midten og del så hver av delene i to ny seksjoner. Slik at du får et kors-skille.4. Bruk en mellomstor rundbørst til bakhodet. Begynn alltid med å føne røttene. Det er viktig at du setter føneren på det varmeste hakket og føner røttene fra forskjellige vinkler. Dette er med på å "sette" frisyren. Føn deretter seksjonene mens du jobber deg fra innest på håret til ytterst, alltid med børsten på toppen av håret.

Når du har fønet alle seksjonene surrer du forsiktig håret rundt hånden samme vei som du fønet håret. Altså oppover. Fest så håret med to spenner slik at formen får satt seg.

5. Fortsett så med seksjonene på sidene. Del seksjonen i to deler og begynn med den underste delen. Nå kan du bruke en litt mindre rundbørste. Husk å starte med en varm føn rundt røttene og fortsett deretter med å jobbe deg utover i håret. Føn alltid håret vekk fra ansiktet. Legg altså børsten bak håret. Fest til slutt hele sideseksjonen ved å surre håret rundt hånden, samme vei som du fønet håret og fest det med to spenner. Gjør det samme på andre siden av hodet.

6. Til håret på toppen av hodet kan du bruke den samme mellomstore børsten som du brukte på bakhodet. Del seksjonen i to deler og begynn med den fremste delen. Fest så den første seksjonen på samme måte som tidligere. Fortsett på del to av seksjonen. Når du er ferdig med begge seksjonene på toppen av hodet surrer du begge delene sammen rundt hånden og fester med to spenner. Avslutt med å spraye en lett, non-stick spary over hele håret.

Tilslutt tar du ut spennene og lager en klassisk midtskill. Spay forsiktig håret med en spray som gir litt mer hold.Og slik ble det endelige resultatet. Jeg er superfornøyd og nå er det bare å sette i gang å øve hjemme på badet.Vi gjorde også enda en look som kommer på bloggen om et par dager. I mellomtiden er det bare å begynne å øve.


 Jeg håper du synes guiden var til nytte og at du med litt trening også kan få til dette hjemmet på badet.... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarRedaktør Charlotte Morits

Her kan du følge min hverdag i magasinet og få masse inspirasjon til ditt bryllup!

Følg oss på Instagram: @dittbryllup+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits