OM DITT BRYLLUP LESERNES BRYLLUP BRUDEKJOLER

FESTFIN PÅ HÅRET

Da jeg var i New York under Bridal Week for to uker siden var jeg som nevnt tidligere innom salongen Blow. Der ble jeg stylet av stjernestylist Gregory, som viste meg hvordan man enkelt kan lage to frisyrer som er perfekt til bryllupet. Her kan du se den første han gjorde, som var en enkel og klassisk blow dry. Og her kommer den andre:

Denne frisyren er perfekt enten om du skal gifte deg eller om du skal være gjest i et bryllup. I følge Gregory på Blow hadde Jessica Alba akkurat samme frisyre da hun var gjest i et bryllup tidligere i år.

1. Bruk baksiden av en kam til å lage en sideskill. Et bra tips er å starte skillen på det høyeste eller midterste punktet på øyenbrynet.

2. Del håret inn i fire seksjoner og fest med spenner. Spray lett over med hårspray på hver del.

3. Krøll håret på sidene bakover. Krøll alltid håret "vekk" fra ansiktet.


4. Klem krøllene flate mellom hendene slik at de "setter" seg.5. Jobb deg hele veien bakover og rundt på den andre siden av hodet. Bak kan du bruke større seksjoner med hår for å få en løsere look.

6. Gre forsiktig gjennom håret med en stor kam.

7. Spray litt hårspray på en børste og gre håret stramt bakover. Fest håret midt på bak med 3-4 hårnåler. Påfør så litt paste på siden for å dempe frizz og småhår.

8. Form "knekken" på toppen slik du ønsker å ha den. Bruk gjerne spenner for å forme håret på plass, før du tar de ut igjen.

9. Avslutt med en god teksturspray for å holde frisyren på plass.

Og slik ble resultatet:I dag kan du også vinne noen av produktene som Gregory brukte for å style håret mitt. Se Ditt Bryllup, @dittbryllup, på Instagram for mer informasjon. 5 kommentarer
Les mer i arkivet » Oktober 2013


Redaktør Charlotte Morits

Her kan du følge min hverdag i magasinet og få masse inspirasjon til ditt bryllup!

Følg oss på Instagram: @dittbryllup+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits